Egdehirden Kampoppvisning på Lunden Vikingmarked 2024

Egdehirden deltok nylig på Lunden Vikingmarked på Nes Verk. Denne begivenheten, satt mot den historiske bakgrunnen av Nes Verk, ga oss en fantastisk mulighet til å engasjere oss med publikum og vise vår lidenskap for middelaldersk kamp og vikingkultur.

Spektakulære Kampoppvisninger

Et høydepunkt i vår deltakelse var serien av kampoppvisninger vi presenterte. Disse nøye koreograferte forestillingene demonstrerte vikingenes kamptaktikker og strategier. Publikum ble fengslet av de klirrende sverdene og autentisiteten til utstyret vårt, noe som brakte vikingtiden til live.

Engasjement med Publikum

Utover kampoppvisningene, interagerte vi med besøkende og svarte på spørsmål om vikingkamp og våpen. Våre medlemmer, som brenner for middelaldersk kamp, likte å dele sin kunnskap og se fascinasjonen i øynene til både unge og gamle besøkende.

Ser Fremover

Vår erfaring på Lunden Vikingmarked var berikende og inspirerende. Vi dro derfra med nye venner, uforglemmelige minner og en fornyet lidenskap for middelaldersk kamp. Vi ser frem til fremtidige arrangementer, hvor vi fortsetter å bringe vikingenes ånd og ferdigheter til live.

Takk til arrangørene av Lunden Vikingmarked og til alle besøkende som engasjerte seg med oss. Til neste gang, skål!

Bli Med Oss

Interessert i middelaldersk kamp? Besøk vår nettside eller følg oss på sosiale medier for å lære mer om Egdehirden og våre aktiviteter. Vi ønsker nye medlemmer velkommen og gleder oss alltid til å dele vår lidenskap.


Egdehirden

Org. nr 814 227 332